måndag 10 mars 2008

Död groda

Idag när jag skulle ta en mobilonad med U, hann jag ta en sväng i trädgården före han ringde upp. Jag strövade ner mot dammen, och såg på håll alla söta guldfiskar simma omkring. När jag gick närmare fick jag mig en liten nakenchock. På botten av dammen låg en alldeles död stor padda uppochned med ena benet av och stirrade mot mig. Jag var tvingad att blänga tillbaka, riktigt länge, innan jag sansade mig och svarade när U ringde. Blä! Undra just hur man blir av med den`Äter fiskarna, maskarna eller vattenlopporna upp den???

Ja, mobilonad, äntligen igen! Äntligen har jag en fungerande telefon OCH ett fungerande lurar at prata i! U väntade på tåget och vi underhöll varandra riktigt bra. Jag har tänkt att jag måste börja tänka på min icke befintliga kondition, samt ryggmuskler, så jag MÅSTE gå rundan i skogen varje dag. Cirkus en halvtimme tar den, inget maraton, och jag kommer nog inte gå ner några 10 kg i vikt( Grattis A-K), men jag kommer nog må bättre till sommaren. Tär ju mycket på kroppen att plocka potatis och gräva land alldeles själv, nu när U inte hjälper till.

Vad mer? Ingenting idag! Förutom att mina elever har praktik, och jag saknar dem redan:-)

2 kommentarer:

Lilla jag sa...

Med tanke på vad jag har ätit i helgen är det ett under att jag inte gått upp hälften igen...

Ja, ja, så är det när man bjuder hit hela stora familjen. Trevligt var det i alla fall.

3000 på frimärken?! Är du galen? Jag har iförsig köpt nya walkingskor idag, de kostade 1400...

LenaL sa...

Död padda, ja det måste ha varit en överraskning! Men jag tror faktiskt inte du behöver ikläda dej grodmansutrustning för att bärga liket, om du nu inte nödvändigtvis vill ge stackars vederbörande en stilfull begravning? Men det antar jag att du inte vill. Den kommer nog ganska snabbt att förintas på ett eller annat sätt. Fiskar och vatten och vad som mer kan dölja sej i djupen tar nog hand om den saken! Men så jättekul att guldfiskarna finns kvar, det var inte dåligt! Ni har ju trots allt haft några köldknäppar. Fast dammen frös kanske inte till ordentligt, trots det?

Sicken lycka att mobil inkl hörlurar fungerar nu, måtte de leva länge! Verkar smart med mobilonader med U.

Lycka till med kondisuppbyggandet.

Kram!