lördag 6 oktober 2007

Lita på din sambo+proauktion


Dagens sanning:
Säger sambon att PRO-auktionen i Bankeryd är trist, tvinga inte dit digsjälv. Och sambon.

Dagens positiva erfarenhet:
Elever kan klippa hår och baka chokladtårta.

Dagens musikupplevelse VIKING MOSES.
Måste åka till Gbg nästa måndag, underbarare band får man leta efter!!!

http://www.myspace.com/vikingmoses

Dagens film: This is England. Bästa filmen på länge. Totalt underbar, fantastisk, tragisk, hemsk, fruktansvärd....

2 kommentarer:

LenaL sa...

Ja hur roligt kan det vara med PRO-auktion i allmänhet och i Bankeryd i synnerhet??? Men man lär ju lära så länge man lever, och nu vet du det till nästa gång!

Ser mumsig ut, tårtan, men var är bilden på din nya frisyr?

LenaL sa...

Så kul att du kikar på min blog ibland. Där kommer du att kunna följa mina vedermödor med din sjal, hurdan den nu kommer att bli! Det är som sagt ett hemligt mönster, vilket innebär att man inte har en aning om vad det kommer att bli, får bara uppgift om vilken typ av garn som passar och hur mycket som kommer att gå åt. Sen kommer en bit i taget av mönstret - sk ledtrådar -, varje fredag för att vara exakt. När något som är stickat med spetsmönster är klart behöver det spännas ut, helst i fuktigt tillstånd. för att få mönstret att framträda ordentligt. Det är vad jag försökte göra lite provisoriskt, men eftersom stickan inte var så lång kunde jag inte dra i sjalbiten så mycket för då hade maskorna kasat av. Håller med om att det används många knepiga uttryck i stickningsvärlden :-)
Soffan är inköpt för att du och U inte ska behöva ligga i turistsängarna när ni kommer nästa gång! En röd en är det, stadig och bra, inte alls lika mjuk och pösig som den gamla utan mer avpassad för oss gamlingar att sitta i, så att vi kan komma upp därifrån för egen maskin. Det har varit vissa svårigheter med i den gamla. Hoppas ni ska gilla den, trots åldringsstuket!

Ha det jättebra idag, så hörs vi snart igen.