lördag 29 september 2007

Portvin och ost

Äntligen förstår jag vitsen med att blogga: Önskningar kan gå i uppfyllelse!

Ja, jag var sur och bitter igår. Ja, kanske inte varit fröken solsken idag heller, men dock, bättre än det kunde varit!

Detta berodde endast ( mitt bättre humör alltså) på svärmor, som buffade på U, som i sin tur kommer hem med gott humör-(underligt med tanke på den "trevliga" lunchen) och vin och ost! Vem kan inte smälta för detta!?

Så det blev en trevlig avslutning på dagen ändå.

Och dagen idag, i stort sett menlös. Shopping i Jönköping city( köpte absolut inget)+shopping på köpcentrat A6 ( fortfarande inga köp)+ en dersprat tur till ennu ett köpinferno, där vi letade efter sorkskrämmare ( japp, otygen är tillbaka), men hittade inget förutom lite skojiga( och alldeles för dyra) utomhuslampor( men snygga som bara den!). Foto kommer när jag köpt min nya kamera...snart snart, letar efter rätt modell!'

Tittade på ännu en fin, dyr Mulberryväsaka. Börjar drömma om den. Måste nog ha den..om den är kvar nästa lördag så kanske kanske...om jag inte hittar kameran.

Men kameran var också fin...ja, det kliar i fingrarna efter att få köpa...något... Kamera eller väska=lika onödigt, lika kul. Eller kanske behöver jag en väska till kameran? Kanske det ja...

3 kommentarer:

LenaL sa...

Det gläder mitt hjärta att jag kunde stå till tjänst med en god idé! Likaså fröjdar det mej innerligt att humöret är bättre idag. Fast sen dalar glädje igen när jag hör om sorkarnas återkomst. Ner med otygen i underjorden!
Lamporna låter kul, ser fram emot att bli upplyst av dem vad det lider.
Trodde din kamera var bra? Har den plötsligt insjuknat och avlidit? Oh, sorgliga tanke. Men lycka till i letandet! Men Mullberryväska, kan det vara nåt? Ja, jag är väl gammal och obegåvad, men trots mitt mycket stora habegär efter väskor har jag nog aldrig, vad jag kan påminna men, haft någon dröm om en dylik - eller annan märkesvariant heller vad det anbelangar. Fast "märken" och jag har nog aldrig gått ihop, vad än det gällt, jag är väl inte märkenas stil så att säga.

Ståålfågel sa...

Nä, jag kan förstå förvåning av habegär vad gäller alldeles för dyra väskor. Har ingen, och kan inte fundera fram till någon bra förklaring varför jag känner ett sådant behov av dem.

Och kameran lever och mår bra. Men Ulf har en så alldeles mycket bättre kamera, som han tar hem från jobbet då och då, och avundsjukan växer och säger till mig att jag också vill ha...

LenaL sa...

Ja, lite sund avundsjuka har aldrig skadat, och det är klart att du måste matcha - och helst överglänsa! - U's. Det förstår jag faktiskt till fullo, till skillnad mot det där med märkesväskor. Fast jag vet att jag har lite svårt att förstå många av livets viktigheter, även om jag inte begriper varför (... jag inte förstår, alltså)